BodEmisolatie

Een aangename en comfortabele temperatuur binnenshuis?
Zonder overmatig te stoken?
Op de energierekening besparen en minder CO2 uitstoten?

Bodemisolatie maakt het waar.

she-has-such-a-bright-imagination-portrait-of-a-l-2023-01-04-23-13-33-utc 1fix

Voordelen bodemisolatie

Denkt u erover na om uw kruipruimte te isoleren? Slim! U zit er dan niet alleen vochtvrij en warmpjes bij, maar bespaart ook op de energierekening en beperkt uw CO2-uitstoot. Daarbij stimuleert de overheid het verduurzamen van woningen. Om deze reden kunt u in aanmerking komen voor een subsidie van maar liefst 30%. Met de huidige energieprijzen heeft u uw investering binnen een mum van tijd terugverdiend.

Een kruipruimte is een koude en vochtige plek. Door deze te isoleren, wordt er voorkomen dat vocht en kou de woning binnendringt. Ook houdt het eventuele stank, nare geuren en condens- en schimmelvorming tegen. Het resultaat? De temperatuur van de vloer gaat omhoog en de energiekosten worden verlaagd.

 

* Meer weten over het aanvragen van een subsidie voor bodemisolatie, vloerisolatie of dakisolatie? Bekijk de website van de Rijksoverheid.

ideaal-vloerisolatie-img2

EPS isolatieparels

Voor het isoleren van de kruipruimte gebruiken wij EPS isolatieparels. Een laag parels wordt door onze specialisten over de bodem van de kruipruimte verdeeld, waardoor het vochtgehalte in uw woning daalt. Schimmelvorming en corrosie worden hierdoor ook uitgesloten.

EPS isolatieparels zorgen ervoor dat er minder kou en vocht de woning binnendringt. Hierdoor hoeft u minder te stoken wat eraan bijdraagt dat de energierekening daalt. De parels zijn reukvrij, veilig en 100% recyclebaar. Zo maakt u uw woning op een milieuvriendelijke manier duurzamer.

Werkwijze bodemisolatie aanbrengen

Het isoleren van uw woning begint met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en vindt er eventueel een inspectie van de woning plaats. Op basis van onze bevindingen brengen wij een advies inclusief offerte uit. Wilt u het verwezenlijken van bodemisolatie aan ons overlaten? Dan wordt er op korte termijn een datum ingepland. Meer weten over hoe onze isolatie-specialisten te werk gaan? We vertellen u er graag meer over.

ideaal-vloerisolatie-img3

Waarom bodemisolatie bij Ideaal Isolatie

Geniet van een warme, vochtvrije woning

Bespaar geld op de energierekening

Verlaag de CO2 uitstoot direct | Positief voor het milieu

Uitgevoerd door specialisten met meer dan tien jaar ervaring

Gratis adviesgesprek inclusief vrijblijvend isolatieadvies

Meer informatie bodemisolatie

Wil u graag meer informatie over het realiseren van bodemisolatie? Of meer weten over de voordelen, onze werkwijze of het aanvragen van een subsidie? Neem vrijblijvend contact op. We vertellen u met veel enthousiasme graag meer over de mogelijkheden en onze dienstverlening.

Naast het laten isoleren van uw kruipruimte kunt u ook bij ons terecht voor vloerisolatie en dakisolatie.

Gratis offerte

Meer informatie isolatie woning

Zou u graag meer te weten komen over het laten isoleren van uw woning? Of heeft u een vraag over onze werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.