over ons

ideaal-overons-img

Over ons | Ideaal Isolatie

Dé expert op het gebied van woonisolatie

Meer dan tien jaar ervaring | Geen uitdaging is te groot

Team van opgeleide specialisten met up-to-date kennis

Werkzaam in het gehele land

Geeft vrijblijvend advies op maat

ideaal-overons-img2

Waarom Ideaal Isolatie

Kiest u voor Ideaal Isolatie, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ons team bestaat uit opgeleide vakmensen die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Een heldere manier van communiceren en u uitgebreid informeren, vinden wij belangrijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Tijdens het isoleren van uw woning heeft u nergens omkijken naar. Wij ontzorgen u volledig, zodat u enkel hoeft te genieten van het verwarmende eindresultaat.

Wij werken enkel met hoogwaardige producten en geavanceerde apparatuur om u zo een fantastisch resultaat te kunnen garanderen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw woning zo efficiënt mogelijk isoleren. Wij gaan om deze reden geen enkele uitdaging uit de weg. Bent u er klaar voor om uw woning energiezuiniger te maken en zo meer rendement te behalen? Wij wel!

Subsidie woning isoleren

De overheid wil het verduurzamen van woningen stimuleren. Sinds 2022 heeft zij daarom de mogelijkheid tot het aanvragen van een subsidie met betrekking tot woningisolatie in het leven geroepen. U kunt maar liefst 30% subsidie aanvragen waardoor u uw woning op voordelige wijze energiezuiniger maakt. Met de hoge energiekosten en de subsidie heeft u uw investering binnen korte termijn terugverdiend.

Meer informatie isolatie woning

Meer weten over het isoleren van uw woning? Of heeft u een vraag over onze diensten, werkwijze of het in aanmerking komen van de subsidie? Neem geheel vrijblijvend contact op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de prijzen? Wij maken graag een voorstel voor u.